Lundfamiliens rejseblog

Lundfamiliens rejseblog

Rejseblog for lundfamilien

Familien Lund består af Ingrid, Gustav, Louise og Nicholas. Vi vil løbende smide billeder, oplevelser og historier fra vores ture og rejser ind på denne blog. Anledningen er selvfølgelig vores store tur i 2009-2010, men vi vil allerede nu øve os på vores tur til Mallorca.

Vi håber at I vil bruge denne blog - og også meget gerne sende et par kommentarer.

Vil du se alle vores billeder fra de enkelte ture som diasshow så gå til vores windows-live site:

Auckland - Den store tur

Cook-øerne 3 (Rarotonga) - Den store tur

Cook-øerne 2 (Aitutaki) - Den store tur

Cook-øerne 1 (Rarotonga) - Den store tur

Thailand - Den store tur

Mallorca

Samoa
Nb: Vi skyper under navnet lundfamilien

Nyt fra Sydhavet

Thailand - Den store turPosted by Nicholas Mon, October 19, 2009 01:18:47

Kaere alle

Vi befinder os pt. paa Aitutaki - en af cook-oerne. Vi har det fantastisk og oplever nyt hver dag. Bornene stortrives og har glemt alt om fjernsyn og computer. Et par daaser med en snor og en konkylie er underholdning nok til mange timer - mens foraeldrene bare daser! Her er bare saa smukt - har aldrig oplevet noget lignende. Og vi har det helt for os selv! Mere nyt folger formentlig om 10 dage, naar vi lander i Auckland!

Bangkok

Thailand - Den store turPosted by Nicholas Sun, October 04, 2009 16:31:57

Den 29. September – på farbror Christians 30 års fødselsdag – sagde vi farvel i lufthavnen. Dejligt at vores nærmeste familie samt Ditte, Laura-Marie og Milas var dukket op for at tage afsked.

Turen gik fint – uventet havde Ingrid problemer med at falde i søvn og finde ro i flyet. Vi sov næsten ikke på flyet, så vi var godt trætte, da vi kom frem. Men igen uventet gik det rigtig fint med at have overskud til at finde hotellet mm. Børnene var glade og nysgerrige, da vi ankom til Bangkok. Hele turen ind til hotellet var der en masse nye og spændende ting at tale om: Hvorfor sidder mændene på bilens tag (på motorvejen vel at mærke!!), hvorfor sidder rettet i den forkerte side osv.

Og heldigvis fik vi hotelværelset med det samme, hvilket vi næsten ikke havde turde håbe på. Efter en lur tog vi båd til byen og tuk tuk til skrædder – en noget hasarderet affære, som Rådet for Større Trafiksikkerhed næppe vil bifalde. Børnene fik dog også lov til at boltre sig – vi fandt en biks med NDS-spil – og et helt katalog Gustav og Ingrid kunne vælge fra til ingen penge.

Ret hurtigt gik det op for os, at der havde været en tsunami i Stillehavs-regionen – jf. forrige indlæg. Efter nøjere overvejelser og konsultation af Lonely Planet mv. besluttede vi os for at drage mod Cook-øerne i stedet for Tonga og Samoa. Her får vi virkelig mulighed for at udleve Robinson-Crusoe fantasien (uden Malaria vel at mærke!). I morgen vil det vise sig, hvor langt vi kommer for de billetter med Air New Zealand, som rygtet vil vide at Air New Zeland refunderer til de tsunami-ramte områder.

Ellers har vi dels fornøjet os ved Poolen (både i sol og regn)

Vi havde dog en stor udflugtsdag i fredags, hvor vi blandt andet besøgte Rose Garden – hvor vi fik et godt indtryk af den thailandske kultur: Bygningsværker, elefantridning, silkeproduktion, dans, bryllupsceremoni og thai-boksning!

Det helt store var dog krokodille-showet, vi besøgte bagefter, hvor to afsindige typer optrådte med at stikke diverse legemsdele ind i krokodillernes gab. Vi har desværre ingen billeder af dette, da vi alle under seancen var noget rystede – crazy crazy.

Før krokodilleshowet nåede vi at se et stykke absurd teater for store primater: En flok elefanter, der først spillede en gang fodbold iført fodboldtøj, for derefter at udkæmpe et drabeligt slag. Dyrevelfærd – go home.

Men ellers er det de små ting som fylder meget. Et barn på en motorcykel, en varan i en flod gennem hotellet, snak om Gud vs. Buddha, lære at tale engelsk osv. Og så fx denne lille fyr vi tog et billede af ved siden af vores dækstol

Næste gang der er nyt fra os – er der muligvis gået 3 uger - afhængig af hvor meget Robinson Crusoe vi kaster os ud i.

Knus Ingrid, Gustav, Louise og Nicholas

Udfordringer i Bangkok

Thailand - Den store turPosted by Nicholas Thu, October 01, 2009 07:28:00
Saa er vi landet i Bangkok. Forste dag var spraengfyldt med nye oplevelser af forskellige slags. Ungerne klarede turen fint og synes at alt var eksotisk og spaendende. Tuk-tuk korsel, sejlads paa Bangkoks floder og shopping. De voksne synes ogsaa det var spaendende - men maaske af lidt andre aarsager. Vores computer led doden under flyveturen, saa ingen netbank, film, budgetoversigt.... Det mest "spaendende" var dog nok rygterne om en Tsunami i Stillehavsregionen. Tanker omkring odelaeggelsernes omfang og risiko for nye rystelser fylder en del - hvad gor vi nu?

I dag staar den paa afslapning ved poolen i regnvejr! Strategien er lige nu at vente indtil der er storre overblik over situationen. We will be back - naar vi har fundet en erstatningsbaerbar.

Tsunami på Samoa

Thailand - Den store turPosted by Christian Wed, September 30, 2009 17:07:18
Hej med jer,
som i måske har opdaget har der været et kraftigt jordskælv i havet syd for Samoa-øerne som har forsaget en tsunami. Jeg har søgt lidt på det sted i skal være på Western Samoa og det ligner at i skal bo på nordkysten, hvilket ikke er så hårdt ramt. Så vidt jeg kan se er det gået hårdest ud over Upolo og Amerikansk Samoa.

Jeg håber ikke at tsunamien kommer til at gå alt for meget ud over jeres tur til Samoa og jeg glæder mig til at høre fra jer.

Christian

Hvor og Hvornår?

Thailand - Den store turPosted by Nicholas Tue, September 22, 2009 17:28:37

Med hensyn til forberedelser så er penge, pas og billetter klar - og har i øvrigt været det et stykke tid. Og med alle de læger vi har i familien, har vi selvfølgelig også bredspekret antibiotika i flere afskygninger, medicin mod dårlige mave, sårcreme osv. klar.

Men ellers så er specielt jeg (Nicholas) dynget til med arbejde, så det bliver først i weekenden at der for alvor skal pakkes. Og det bliver uden tvivl lidt af en øvelse - regntøj og flisjakker, der kan klare det arktiske vinde på det sydlige New Zealand - skal pakkes sammen med solcreme og badetøj til Samoa. Vi stiler helt klart mod overvægt -
både ud og hjem.

Flere af jer har spurgt, hvor vi er - og hvornår. Der er et par adresser, som ligger fast på vores tur - de kan ses på dette kort:

Google Maps

Skulle man få lyst til at sende Gustav en fødselsdagshilsen, så kan den sendes til Judith. Vi fejrer hans fødselsdag, mens vi bor på Judiths Bed & Breakfast i Auckland.

29. september - 5. oktober
Mariott Resort & Spa,
257 Charoennakorn Road, Samrae Thonburi Bangkok, 10600 Thailand
Phone: 66 2 4760022

6. oktober - 20. oktober
Tanu Beach Fales, Faganalo Post Office, Savaii, Western Samoa
Ph / Fax: +685-54050

22. oktober - 25. oktober
Fafá Island Resort
P.O. Box 1444
Nuku’alofa – Kingdom of Tonga
Tel: +676 - 22800

28. oktober - 2. november
Judith Machin
The Peace and Plenty Inn
6 Flagstaff Terrace
Devonport
Auckland 1309
New Zealand
Tel: +64 (9) 445 2925

5. januar - 13. januar
Hyatt Regency Hua Hin
91 Hua Hin - Khao Takiap Road,
Hua Hin, Thailand 77110
Tel: +66 3 252 1234

Lyder det godt? - Det tror jeg nok det gør!

Forberedelser...

Thailand - Den store turPosted by Jonas Mon, September 14, 2009 14:45:19

Kaere alle,

Normaderne fra Brussel kunne godt taenke sig at foelge med i forberedelserne. Der er altid mange praktiske ting og underlige tanker som traenger sig paa i de sidste hektiske uger. En lille beretning fra jeres 'sidste dage i Valby' ville vaere sjovt - og et fremragende minde naar I kommer hjem igen. For I glemmer hurtigt 'minerne' hvis de ikke skrives ned.

Knus og rigtig god vind

Meline, Aude og Jonas