Lundfamiliens rejseblog

Lundfamiliens rejseblog

Rejseblog for lundfamilien

Familien Lund består af Ingrid, Gustav, Louise og Nicholas. Vi vil løbende smide billeder, oplevelser og historier fra vores ture og rejser ind på denne blog. Anledningen er selvfølgelig vores store tur i 2009-2010, men vi vil allerede nu øve os på vores tur til Mallorca.

Vi håber at I vil bruge denne blog - og også meget gerne sende et par kommentarer.

Vil du se alle vores billeder fra de enkelte ture som diasshow så gå til vores windows-live site:

Auckland - Den store tur

Cook-øerne 3 (Rarotonga) - Den store tur

Cook-øerne 2 (Aitutaki) - Den store tur

Cook-øerne 1 (Rarotonga) - Den store tur

Thailand - Den store tur

Mallorca

Samoa
Nb: Vi skyper under navnet lundfamilien

Nyt fra Troperne!

Cook-øerne 1 - Den store turPosted by Nicholas Sun, November 01, 2009 09:15:32

Kære alle

Hermed en lettere forsinket beretning fra vores ophold på Cook-øerne. Vi befinder os nu i den mere civiliserede del af verden og fx igen adgang til Internet og Mobiltelefoner. Derfor også et forsinket tillykke til vores to søstre/svigerinder med fødselsdagene her i oktober! Det betyder også at vi fremadrettet vil skype hver søndag - dog ikke nu på søndag, hvor vi - surprise surprise - er på Samoa! Vi vil formentlig være på morgen og aften søndag, hvilket i Danmark svarer til lørdag aften / søndag morgen. I er også velkomne til at sende en mail til vores mailadresse: lund[at]lundfamilien[dot]dk, hvis I ikke ønsker, at den efterhånden lange liste af abonnenter på denne blog, alle skal modtage jeres kommentar/hilsen.

Anyway - da vi i Bangkok erfarede, at Samoa og Tonga var blevet ramt af en Tsunami, bestemte vi os for at ændre rejseplaner. På dette tidspunkt var der ikke helt overblik over, hvor slem situationen var, og Air New Zealand tilbød fuld refusion for købte billetter. Vi valgte derfor - efter at have konsulteret Lonely Planet - at tage til Cook-øerne, som er noget af det mest øde i denne verden. Et valg vi bestemt ikke fortrød. Her fik vi Bounty-øer for alle pengene (og jo det kostede en del at flyve derud). Hvide sandstrande, lagooner og koralrev så langt øjet rakte - og helt for os selv!

Vi valgte at leje en Beach-bungalow på Rarotonga (som er hovedøen på Cook) i fire dage. Her ser i udsigten fra hytten!

Hytten lå perfekt ned til lagoonen med masser af klart vand og fisk i alle regnbuens farver. Dagene blev primært brugt ved stranden, hvor vi gik på opdagelse - fandt flotte skaller, eramitkrabber, fisk og i ny og næ et par høns og en vild hund.

Vel ankommet i sikkerhed for Tsunamien på Samoa, blev vi på 2. dagen mødt af en flok skræmte englændere, der kunne fortælle, at de tog flugten, da der var udstedt en generel tsunami-advarsen for Rarotonga. Herefter forsvandt de med 120 km/t op i bjergene. Vi drog derfor hjem til vores bungalow, hvor ungerne blev enige om, at det nok var bedst at lægge sandaler og tasker op i sengen, så det ikke blev vådt!! Herefter drog vi selv op i bjergene, hvor vi sultne undervejs gik på banan-rov i en plantage.

I fraværet af anden underholdning gik de fleste aftener på Rarotonga med at fange krabber og andre smådyr på stranden. Også de voksne kunne få et mindre adrenalin-trip ud af at rende barfodet rundt på stranden omringet af utallige krabber.

Vandet overgik samtlige brochurer vi havde set hjemmefra, så der var ingen vej uden om at investere i masker og snorkler, da fiskene også var mange og flotte.

Er I ikke blevet mættet med billeder endnu, kan I klikke jer ind på flere billeder øverst i bloggen.

På Rarotonga talte mange om den smukke ø Aitutaki, som flere havde valgt at besøge på endagsudflugter. Denne skulle om muligt være endnu mere eksotisk, smuk og øde. Her valgte vi så at tilbringe de næste 14 dage..... mere følger