Lundfamiliens rejseblog

Lundfamiliens rejseblog

Rejseblog for lundfamilien

Familien Lund består af Ingrid, Gustav, Louise og Nicholas. Vi vil løbende smide billeder, oplevelser og historier fra vores ture og rejser ind på denne blog. Anledningen er selvfølgelig vores store tur i 2009-2010, men vi vil allerede nu øve os på vores tur til Mallorca.

Vi håber at I vil bruge denne blog - og også meget gerne sende et par kommentarer.

Vil du se alle vores billeder fra de enkelte ture som diasshow så gå til vores windows-live site:

Auckland - Den store tur

Cook-øerne 3 (Rarotonga) - Den store tur

Cook-øerne 2 (Aitutaki) - Den store tur

Cook-øerne 1 (Rarotonga) - Den store tur

Thailand - Den store tur

Mallorca

Samoa
Nb: Vi skyper under navnet lundfamilien

Auckland 27. oktober - 3. november

Auckland - Den store turPosted by Nicholas Mon, November 02, 2009 10:40:30

Og så tilbage til civilisationen.

Vi bor godt her i Auckland på et viktoriansk Bed & Breakfast i den charmerende og rolige bydel Devenport, der består af engelsk-prægede romantiske træhuse. Samtidigt er der kun 10 minutter til centrum via hurtigbåd.

Judith, en engelsk dame på 70, laver en dejlig morgenmad med hjemmelavet yoghurt, musli, pandekager mm. Hendes hund Stanley er blevet gode venner med Ingrid og Gustav, der holder af at gå en tur med den ved vandet.

Auckland er bygget på ca. 60 vulkaner - her bestiges en vulkan, som vores Bed & Breakfast ligger op af - en vulkan, hvorfra der er en flot udsigt ud over Auckland.

Sky-tower er et must, hvis man besøger Auckland. Det er for det første en stor oplevelse at gå på glasplader og kunne se hele vejen ned til jorden. Sjovt at se børnenes reaktion!

For det andet er det ikke hver dag, at man ser en mand springe ud fra et tårn medens man sidder og drikker kaffe.

Og så blev det Gustavs fødselsdag. Det var en god og festlig dag. En stor tak til familien og venner, der var med til at gøre dagen festlig for Gustav med fødselsdagshilsner og gaver.

I baggrunden ses Judith.

Efter morgenmaden tog vi ud til Aucklands forlystelsespark - nu forstår vi bedre, hvorfor Tivoli i København er kendt i mange lande!!! Men børnene morede sig, og forældrene hyggede sig. Det var en stolt Gustav, der prøvede rutschebanen nedenfor.

Nedenfor et billede fra Kelly Tarlton - et akvarium, hvor vi så hajer, store skildpadder, søheste, blæksprutter, fisk i alle størrelser (mange vi have mødt i vandene på Cook-erne), pingviner mm.

Til Halloween-fest på den lokale skole(formidlet af Judith, da hende børnebørn går her). Skolen er pyntet op imponerende flot og uhyggeligt, alle er klædt ud (inkl. forældre og lærere), og spøgelseshuset var lavet så professionelt, at selv de voksne fik dårlige nerver.

Så oprandt dagen for Nicholas' marathon. Efter eget udsagn gennemførte han i turist-tempo 3:36, hvor anden halvdel blev løbet 7 minutter hurtigere end første halvdel. Se spurten og andet her: Link

I dag tog vi båden ud til Rangitoto Island - en vulkan ø, som kun er 600 år gammel. Al vegetation er meget speciel da øen udelukkende består af lava-sten, og da den er så ny. Børnene syntes det var super spændende at høre om vulkaner, truede dyr og planter, 2. verdenskrig og hvad man ellers blev inspireret til at tale om. Nicholas fandt det efter gårsdagens marathon lettere anstrengende at bestige en vulkan, mens børnene fandt fars gakkede gangart ganske underholdende. For en gangs skyld var det dem, der råbte: "kom nu!"

Det er koldt her i Auckland - det koldeste forår i 50 år siges der. Og så kan vi ikke rigtig slippe tanken om Samoa, som vi jo gik glip af i begyndesen af vores tur. Vi har derfor bestemt os for at afkorte vores New Zealandstur med 9 dage og bruge dem på Samoa i stedet. Vi rejser i morgen.