Lundfamiliens rejseblog

Lundfamiliens rejseblog

Rejseblog for lundfamilien

Familien Lund består af Ingrid, Gustav, Louise og Nicholas. Vi vil løbende smide billeder, oplevelser og historier fra vores ture og rejser ind på denne blog. Anledningen er selvfølgelig vores store tur i 2009-2010, men vi vil allerede nu øve os på vores tur til Mallorca.

Vi håber at I vil bruge denne blog - og også meget gerne sende et par kommentarer.

Vil du se alle vores billeder fra de enkelte ture som diasshow så gå til vores windows-live site:

Auckland - Den store tur

Cook-øerne 3 (Rarotonga) - Den store tur

Cook-øerne 2 (Aitutaki) - Den store tur

Cook-øerne 1 (Rarotonga) - Den store tur

Thailand - Den store tur

Mallorca

Samoa
Nb: Vi skyper under navnet lundfamilien

Udfordringer i Bangkok

Thailand - Den store turPosted by Nicholas Thu, October 01, 2009 07:28:00
Saa er vi landet i Bangkok. Forste dag var spraengfyldt med nye oplevelser af forskellige slags. Ungerne klarede turen fint og synes at alt var eksotisk og spaendende. Tuk-tuk korsel, sejlads paa Bangkoks floder og shopping. De voksne synes ogsaa det var spaendende - men maaske af lidt andre aarsager. Vores computer led doden under flyveturen, saa ingen netbank, film, budgetoversigt.... Det mest "spaendende" var dog nok rygterne om en Tsunami i Stillehavsregionen. Tanker omkring odelaeggelsernes omfang og risiko for nye rystelser fylder en del - hvad gor vi nu?

I dag staar den paa afslapning ved poolen i regnvejr! Strategien er lige nu at vente indtil der er storre overblik over situationen. We will be back - naar vi har fundet en erstatningsbaerbar.