Lundfamiliens rejseblog

Lundfamiliens rejseblog

Rejseblog for lundfamilien

Familien Lund består af Ingrid, Gustav, Louise og Nicholas. Vi vil løbende smide billeder, oplevelser og historier fra vores ture og rejser ind på denne blog. Anledningen er selvfølgelig vores store tur i 2009-2010, men vi vil allerede nu øve os på vores tur til Mallorca.

Vi håber at I vil bruge denne blog - og også meget gerne sende et par kommentarer.

Vil du se alle vores billeder fra de enkelte ture som diasshow så gå til vores windows-live site:

Auckland - Den store tur

Cook-øerne 3 (Rarotonga) - Den store tur

Cook-øerne 2 (Aitutaki) - Den store tur

Cook-øerne 1 (Rarotonga) - Den store tur

Thailand - Den store tur

Mallorca

Samoa
Nb: Vi skyper under navnet lundfamilien

Bangkok

Thailand - Den store turPosted by Nicholas Sun, October 04, 2009 16:31:57

Den 29. September – på farbror Christians 30 års fødselsdag – sagde vi farvel i lufthavnen. Dejligt at vores nærmeste familie samt Ditte, Laura-Marie og Milas var dukket op for at tage afsked.

Turen gik fint – uventet havde Ingrid problemer med at falde i søvn og finde ro i flyet. Vi sov næsten ikke på flyet, så vi var godt trætte, da vi kom frem. Men igen uventet gik det rigtig fint med at have overskud til at finde hotellet mm. Børnene var glade og nysgerrige, da vi ankom til Bangkok. Hele turen ind til hotellet var der en masse nye og spændende ting at tale om: Hvorfor sidder mændene på bilens tag (på motorvejen vel at mærke!!), hvorfor sidder rettet i den forkerte side osv.

Og heldigvis fik vi hotelværelset med det samme, hvilket vi næsten ikke havde turde håbe på. Efter en lur tog vi båd til byen og tuk tuk til skrædder – en noget hasarderet affære, som Rådet for Større Trafiksikkerhed næppe vil bifalde. Børnene fik dog også lov til at boltre sig – vi fandt en biks med NDS-spil – og et helt katalog Gustav og Ingrid kunne vælge fra til ingen penge.

Ret hurtigt gik det op for os, at der havde været en tsunami i Stillehavs-regionen – jf. forrige indlæg. Efter nøjere overvejelser og konsultation af Lonely Planet mv. besluttede vi os for at drage mod Cook-øerne i stedet for Tonga og Samoa. Her får vi virkelig mulighed for at udleve Robinson-Crusoe fantasien (uden Malaria vel at mærke!). I morgen vil det vise sig, hvor langt vi kommer for de billetter med Air New Zealand, som rygtet vil vide at Air New Zeland refunderer til de tsunami-ramte områder.

Ellers har vi dels fornøjet os ved Poolen (både i sol og regn)

Vi havde dog en stor udflugtsdag i fredags, hvor vi blandt andet besøgte Rose Garden – hvor vi fik et godt indtryk af den thailandske kultur: Bygningsværker, elefantridning, silkeproduktion, dans, bryllupsceremoni og thai-boksning!

Det helt store var dog krokodille-showet, vi besøgte bagefter, hvor to afsindige typer optrådte med at stikke diverse legemsdele ind i krokodillernes gab. Vi har desværre ingen billeder af dette, da vi alle under seancen var noget rystede – crazy crazy.

Før krokodilleshowet nåede vi at se et stykke absurd teater for store primater: En flok elefanter, der først spillede en gang fodbold iført fodboldtøj, for derefter at udkæmpe et drabeligt slag. Dyrevelfærd – go home.

Men ellers er det de små ting som fylder meget. Et barn på en motorcykel, en varan i en flod gennem hotellet, snak om Gud vs. Buddha, lære at tale engelsk osv. Og så fx denne lille fyr vi tog et billede af ved siden af vores dækstol

Næste gang der er nyt fra os – er der muligvis gået 3 uger - afhængig af hvor meget Robinson Crusoe vi kaster os ud i.

Knus Ingrid, Gustav, Louise og Nicholas


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Else-Marie Lund Mon, October 12, 2009 11:29:05

Kære alle fire

Vi håber I alle har det godt på en eksotisk sydhavsø.Her er det efterår og vi tager nu i sommerhus

kærlig hilsen Else-Marie og Palle

Posted by Nina og Gert Larsen Sun, October 04, 2009 19:00:11

Hvor var det dejligt at høre fra Jer - Tak.

Knus fra mor (mormor) og Gert